Stor Perde Seçimi

Stor perde tercihinde bulunurken kumaş ve mekanizma seçimi ön plana çıkar. İhtiyaçları uzun vadede karşılayan bir perde seçmek için detaylı bir seçim yapmak gerekir. Kullanım alanına ve beklentiye göre seçilen kumaş ve mekanizma ile konforlu ve uzun ömürlü bir çözüm sahibi olmak mümkündür.

Stor Perde Kumaş Seçimi
Stor perdelerin kumaşları genellikle polyester kumaşlardır. Kişisel taleplerle birlikte kumaş çeşitliliği sağlanabilir. Bu perdelerin kumaşlarının üzerinde apre adı verilen bir kaplama malzemesi bulunmaktadır. Apre perdenin düz ve kırışıksız durmasını sağlar. Stor perde kullanımı tül perde ya da katlamalı perde arkasında güneşlik şeklinde olabileceği gibi desenli tül perde olarak da stor perde kullanılabilir. Kumaş seçiminde en önemli unsur kumaşın temizlenebilir olmasıdır.

Stor Perde ve Montajı
Stor perde sistemleri yaygın olarak manuel sistemlerdir. Tavana monte edilen stor perdeler fiziksel bir kordon aracılığı ile açılıp kapatılır. Perdelerin montajında mutlaka montaj kasası kullanılması gerekir. Montaj kasası tavanda bulunan herhangi bir eğimde perdenin düz durmasını ayarlamayı sağlar. Stor perde sistemlerinde perdenin duruşunda herhangi bir eğim olması çok rahat dikkat çektiğinden dolayı bu sürece dikkat etmek gerekir.

Şah Perde Kıbrıs merkez ve tüm ilçelerine Perde Hizmeti

Test

Form Gönderimi

OK